Blog Komunikasi Media Jurnalistik Berita Bahasa Jurnal Kolom Cek KBBI

Jurnal #23 Tong Hilap Syukuran!

Jurnal #23 Tong Hilap Syukuran!

Cung didieu nu ngarumaos urang Sunda? Nah ngenaan Jurnal ayeuna, sim kuring bade nyobian nyerat nganggo basa nu benten tina biasana, nyaeta nganggo basa Sunda. Hidep sadaya nu ngacung, tangtu kuring percanten bakal ngartos kusabab da ieumah basa ti indung. Kecuali indungna hasil tina impor. Eta lain carita.

Baca selengkapnya ->